Newsletters

Are you interested in the world of traditional sourdough baking?

Concise and specialised, for both amateurs and professionals in the world of baking, the newsletter of the International Bakery School regularly publishes information relating to its activities, announcements, suppliers of equipment or raw materials, and of course presentations of bakers who have attended the school!

Subscribe here to keep up to date with our news.

  • Mars 2024
    Newsletter N°45
    Lire
  • Décembre 2023
    Newsletter N°44
    Lire
  • Septembre 2023
    Newsletter N°43
    Lire
  • Juin 2023
    Newsletter N°42
    Lire
  • Mars 2023
    Newsletter N°41
    Lire
  • Décembre 2022
    Newsletter N°40
    Lire
  • Septembre 2022
    Newsletter N°39
    Lire
  • Juin 2022
    Newsletter N°38
    Lire
  • Mars 2022
    Newsletter N°37
    Lire
  • Décembre 2021
    Newsletter N°36
    Lire
  • Septembre 2021
    Newsletter N°35
    Lire
  • Juin 2021
    Newsletter N°34
    Lire
  • Mars 2021
    Newsletter N°33
    Lire
  • Décembre 2020
    Newsletter N°32
    Lire
  • Septembre 2020
    Newsletter N°31
    Lire